dinsdag 11 september 2018

dag 9 - 21dagen challenge

Ons doel:
Afvallen, goede conditie, gezonder lijf, meer energie, beter slapen, beter eten, beter functioneren, beter leven en als het ff kan een langer leven in goede of betere gezondheid.




Een upperbody workout stond ons te wachten vandaag en dat samen met Wendy. 
Niet de duimen, want de middeleeuwen hebben we gelukkig al weer een tijdje achter ons gelaten, maar de  koorden maar eens wat steviger aangedraaid. Zonder weerstand geen groei, no pain no game 😅en wat je nog niet wist, maar je kunt groeien door af te vallen. Vet maakt plaats voor spieren, je zelfvertrouwen groeit, je activiteiten krijgen meer aandacht omdat je meer energie hebt, je longen groeien en je aderen worden groter omdat ze vol zuurstof kunnen worden gepompt sinds tijden.
Arnold Schwarzenegger was niet al te groot, maar woog 120kilo met als het ware geen gram vet. Dat kan natuurlijk niet want dat zou slecht zijn voor het lijf, maar hij had zeker geen grammetje vet te veel. 
Bij mij persoonlijk ligt dat wat anders, ik heb toch op z`n minst een 12000 gram teveel vet om mee te beginnen.

Tijdens de challenge slaan we natuurlijk geen deel over van het lichaam, alles komt aanbod en wegens ongekend succes uit vorige sessies komt met de herhaling de buit. We hopen natuurlijk zoveel mogelijk oefeningen te onthouden, en daarbij helpen de herhalingen, zodat we straks na deze challenge over kunnen gaan op 3x een half uur in de week trainen.

Vandaag hebben we het zelfs zo gek gemaakt dat we na de 10min, al aan de slag sloegen met wat extra oefeningen om bepaalde spiergroepen zoals onderrug en buik wat meer aandacht te geven en daar wat proactief kracht op te doen om niet te ver achter te lopen op spiergroepen die redelijk goed gaan.

Na een week en 1 dag, geen spierpijn meer na de training met de disq, dus vandaag kan ik dan ook proactief zeggen met nog maar een kleine stap aan ervaringen tijdens deze challenge dat het wat ons betreft werkt en gaan zeker en verzekerd door.


Tip: thinkfood, think vet, (don`t) thinksugar


op naar day 10, Stay Tuned - Stay Challenged 👍

Geen opmerkingen:

Een reactie posten