zaterdag 22 september 2018

dag 20- 21dagen challenge

Ons doel:
Afvallen, goede conditie, gezonder lijf, meer energie, beter slapen, beter eten, beter functioneren, beter leven en als het ff kan een langer leven in goede of betere gezondheid.



Nog 1 dag te gaan en dan zijn we aan het einde gekomen van deze challenge. Let wel niet aan het einde van ons totaal 6 maanden program en zeker niet aan het einde van ons sport avontuur.
Nee we gaan vrolijk, met goede moed en vertrouwen door dat dit blijft werken als wij maar blijven werken. Het aanschaffen van de Disq is eigenlijk het makkelijkst van alles, mits je de kolen er voor hebt natuurlijk, maar dan, dan begint het avontuur pas echt. De stimulans voor ons om ook daadwerkelijk van start te gaan en vooral door te gaan is dan ook de eerste "pijnlijke" aanschaf. 
Een aanschaf die wij na 3 week trainen niet betreuren, totaal niet. Als wij in de afgelopen jaren iets van zeer groot nut en naar tevredenheid hebben aangeschaft dan is het wel de Disq.

We kunnen licht trainen en dus op snelheid, heel goed voor hart, vaten en longen, maar zeker ook niet verkeerd voor de spieren, want in de snelheid zit natuurlijk de kracht van de herhaling. Maar als we alles door het schreiden van de dagen heen ook nog eens de weerstand verhogen dan merk je dat de overdaad aan lui zweet niet vele kanten op kan dan naar buiten. 

10min je het leplazerus trainen, met weerstand, maar zeker met verstand is echt geweldig. Onze conditie is echt al vooruit gegaan, onze kracht is toegenomen en zo ook ons uithoudingsvermogen. 
Daardoor voelen we ons ook goed en gaan we als een speer. Moet gezegd worden het gaat niet geheel en al zonder spierpijn gepaard, maar ook dat gevoel is een teken aan de wand dat we goed bezig zijn, dat ons lijf moet werken, anders dan normaal en dat we spiergroepen aanspreken die normaliter verwaarloosd en behoorlijk inactief de af te leggen levensreis moeten ondergaan en dat kan niet de bedoeling zijn.

Kijk wat een positieviteit uit het volgende lijstje straalt:
Beter, eerlijker en gezonder eten, daar komt heel veel goede energie van vrij.
Beter en meer bewegen, vraagt energie maar geeft ook energie, energie die ons helpt bij het volgende:
*makkelijker door het leven stappen
*beter slapen
*betere concentratie
*beter tegen stress bestand
*een beter gevoel, vanwege de fijne hormonale stoffen
Bloed stroomt beter:
*afvalstoffen worden neller afgevoerd
*voedingsstoffen en zuurstof sneller ons innerlijk systeem rijkelijk voorzien
Lymfe systeem werkt hierdoor beter: 
*het afvoeren van overtollig vloeistof uit de weefsels en afvalstoffen uit de cellen
*strijd tegen infecties
*direct afvangen van bacteriën

thinkfood, thinkflowing

op naar day 21, Stay Tuned - Stay Challenged 👍


Geen opmerkingen:

Een reactie posten