vrijdag 14 september 2018

dag 12 - 21dagen challenge

Ons doel:
Afvallen, goede conditie, gezonder lijf, meer energie, beter slapen, beter eten, beter functioneren, beter leven en als het ff kan een langer leven in goede of betere gezondheid.


Dik over de helft 👏
Benen en bovenlijf weer zwaar onder vuur komen te liggen. Soms lijkt het wel een strijdt tegen Bashar al-Assad, met dit verschil dat wij aan kracht toenemen en keihard, volhardend en succesvol terugslaan en dat slaan mag je best letterlijk nemen gezien de onderdelen van bepaalde trainingen. 
We verdringen het vet, laten het luie zweet rijkelijk vloeien en zorgen voor bloedstollende en lymfebruisende vaten. Dit is wat je noemt een eerlijke en gezonde chemische oorlogsvoering met alleen maar winnaars en zo is het, mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen.👷

Wat ik graag even onder de aandacht wil brengen is dat wij (weer) steeds meer eerlijker zijn gaan eten, dus eten wat meer op de natuur lijkt en waarvoor we geschapen zijn, dan heb ik het idd niet over het gekunselde fabrieksvoer wat maar met één doel gemaakt wordt nl dat het duurzaam op de schappen van de supermarkten moet kunnen blijven overleven, ipv duurzaam ons moet voorzien van een rijkdom aan vetten, eiwitten, mineralen en vitaminen.
Door deze training- en sportmomenten, en gezonder eten, staat ons het snaaien en het minder goede eten steeds meer tegen, we voelen ons al een paar keer na het "zondigen" er iedere keer minder prettig bij en dat is eigenlijk heel bijzonder en tegelijkertijd heel fijn. We ervaren het als een extra stimulans om vol te houden en lekker door te gaan, en recht zo die gaat.💪

Tip: thinkfood, thinkfruit and vegetables, don´t thinkunox, maggie, en 💩💩knorr

op naar day 13, Stay Tuned - Stay Challenged 👍

Geen opmerkingen:

Een reactie posten