zondag 23 september 2018

dag 21- 21dagen challenge

Ons doel:
Afvallen, goede conditie, gezonder lijf, meer energie, beter slapen, beter eten, beter functioneren, beter leven en als het ff kan een langer leven in goede of betere gezondheid.


We hebben de challenge volbracht, niet 1 dag overgeslagen. Wat fijn is dat Lilian en ik het samen hebben gedaan, wellicht had ik zelf niet de 21 volgemaakt, elkaar bij de les houden is ook in dit geval van grote waarde gebleken.

Natuurlijk complimenten aan alle kanten dat we het vol hebben gehouden en gemaakt, wat niet wilde zeggen dat we vandaag ontzien werden. Ik heb in de afgelopen 3  week niet zo gezweet als vandaag. En toch voelt het goed, je even na een lazy Zondag leeg trainen, werken voor je geld is toch wel een zegen gebleken en een extra stimulans om door te gaan. 

Cardio en kracht werden vandaag weer gebundeld en heeft ons behoorlijk afgebeuld, maar op een positieve manier. We gaan dus verder, wat weten we nog niet, maar we hebben nog een paar maanden voor de boeg, tot een half jaar en ben benieuwd wat het gaat worden en waar het ons brengt. Als deze lijn wordt voortgezet dan gaan we voor een goede conditie, een gezonde leefstijl en een afgetraind lichaam die het verdiend om in shape te houden.


thinkfood, thinkstraightforward

op naar ???, Stay Tuned - Stay Challenged 👍

Geen opmerkingen:

Een reactie posten