zondag 9 september 2018

dag 5 - 21dagen challenge

Ons doel:
Afvallen, goede conditie, gezonder lijf, meer energie, beter slapen, beter eten, beter functioneren, beter leven en als het ff kan een langer leven in goede of betere gezondheid.


Met volle tegenzin ging ik er weer tegenaan samen met Lilian Loevering, en geloof me als je toch bezig gaat dan komt de zin gelukkig sneller opzetten dan de spierpijn en dat is maar goed ook.

Hoewel je aan alle kanten merkt dat je full body gesproken weinig in je mars hebt, merk je toch een verschil, en dan heb ik het niet alleen over spierpijn op plekken die voor mijn eigen geestesoog toch weer een ware ontdekking was, is de conditie gaande weg al binnen 4 dagen aan het verbeteren.

De training is er op gericht dat je door kunt en vol kunt houden, dus het is niet zo dat de eventuele spierpijn je in de weg zit voor de volgende dag challenge, verre van dat en dat is fijn, dat houdt de moed er in.

Adem halen, is natuurlijk van levensbelang dat moge duidlijk zijn want in tegenstelling tot dat wat The Mummy Returns ons wil laten geloven, rust ook Toetanchamon gewoon in zijn graf omdat hij gestopt is met ademhalen.😂

Dat gezegd hebbende geldt tijdens de training sterker nog dan anders, goed ademhalen en dan vooral op het juiste moment. Niet inhouden, niet vasthouden, maar bij terug naar de basis houding inademen en tijdens het inzetten van de volgende krachtige beweging ook met kracht uitademen, dat helpt heel erg goed om het vol te kunnen houden, naast het niet buiten bewustzijn raken, want dat is dan ook een showstopper pur sang.😬
op naar dag 6, Stay Tuned - Stay Challenged 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten