zondag 16 september 2018

dag 14 - 21dagen challenge

Ons doel:
Afvallen, goede conditie, gezonder lijf, meer energie, beter slapen, beter eten, beter functioneren, beter leven en als het ff kan een langer leven in goede of betere gezondheid.


Vandaag rennen en bouncen, snelheid en kracht. Hoe sterker hoe meer weerstand we kunnen opbouwen en daar is nou zo´n Disq uitermate geschikt voor. Je hoeft niet te wisselen van apparaat, of van halters of van systeem. Je hoeft niet te wisselen van locatie, je kan het allemaal ter plekke doen zonder te veel poespas. Op de Disq zitten nl draaischijven waar de koorden doorheen lopen en via een vernuft en doordacht systeem stel je de weerstand bij naar hoog of naar laag. 

Wat je ook doet, hoe je ook wilt trainen het kan inprincipe gerealiseerd worden met de Disq. Je gaat langzaam en zwaar of je gaat snel en licht. Met het verstrijken van de tijd, zal je merken dat ook je snelheid omhoog gaat en of omhoog blijft, ondanks het feit dat je de weerstand naar boven bijstelt en dat voelt goed, want je wilt tenslotte ervaren wat je aan het doen bent in tegenstelling tot je ervaring van het vaag bankhangen of Netflixen zo u wilt :-) 

Tip: thinkfood, thinkfast, don´t think fastfood, think slowfood (y)

op naar day 15, Stay Tuned - Stay Challenged 👍


Geen opmerkingen:

Een reactie posten