woensdag 15 oktober 2014

broccoli een wondergroente?

www: Autist heeft baat bij stofje uit broccoli



Laten we wel wezen, broccoli is gezond. Goede groente en fruit leveren heel veel lichaam noodzakelijke voedingstoffen op. Als we ziek zijn dan hebben we een gebrek, en dat gebrek, los van wat het is moet aangevuld worden en goede voeding is daar voor bedoelt. 

Het is mooi om te weten of bepaalde groenten ergens specifiek een extra aanvulling kunnen zijn in de verstoring die wij als mens ondervinden en wat zich uit in klachten. Stoffen die in voeding zitten hebben wij nodig om gezond te blijven. 

Er kunnen een aantal redenen ten grondslag liggen aan waarom wij ziek worden. Eerlijk onderzoek zal altijd uitwijzen dat het komt door of directe te korten of een verstoring in ons systeem die dit tekort veroorzaakt. 

De pakjes lege "voedings" producten die in de supermarkt op de plank liggen, zijn met name van die grote boosdoeners. Als we ons verlaten op dit soort leeg, hol en ronduit slechte producten zoals de maggi, knorr en unox om maar eens een paar merken te noemen, als we vertrouwen op de margarine's, die voor het lichaam uiteindelijk een aanslag zijn, omdat we te maken hebben met een rest product van een thermisch en chemisch bewerkt product, als we geraffineerde suikers, geraffineerde granen en aanverwante producten die ook nog eens genetisch gemanipuleerd zijn tot ons nemen, dan zijn we wel heel erg de weg kwijt tav wie wij zijn van nature.

Je bent wat je eet, maar me moeten eten wat we zijn. Eten wat de pot, lees moeder natuur, schaft is wat we nodig hebben en niet wat in een grote chemische fabriek in elkaar is geknutseld en met veel zout en suiker acceptabel met zelfs een verslavend effect voor ons gemaakt is. 

De wetenschap spot met de natuur, spot met het DNA van alles wat leeft en wij nuttigen het als makke schapen die zonder na te denken, net zo makkelijk mee lopen naar de slachtbank van de voedsel en waren autoriteit en de farmaceutische industrie.

Broccoli is geen wonder middel in het wereldje van gezonde voeding, in het wereldje van groenten.
Het is een super gezond cadeautje van moeder aarde met als Bron, onze Schepper die alles gemaakt heeft zodat wij het goede van het land zullen eten. Als Broccoli een wonder product is, als het superfood is dan zegt dat heel veel van al die troep die op de planken van de "buurt super" ligt.

Je bent wat je eet, als je te weinig krijgt van de echte schatten van de aarde, dan uit zich dat in westerse degeneratieve ziekten, zoals Autisme, Kanker, Parkinson, Reuma etc... Als je verstandig bent investeer je in jezelf, in je eigen gezondheid. Je kunt ook investeren in je auto, maar als je tenslotte te ziek bent om er in te kunnen rijden wat voor nut heeft dan die veel te duur betaalde auto, die je misschien we gefinancierd hebt, met het eten van goedkoop leeg voer. Dan wordt de auto en je gezondheid, alsnog duur betaald, en geloof me, er is altijd een lachende partij. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten