vrijdag 8 mei 2015

Ubiquinol met rode gistrijst voor een goed cholesterol

Ongeveer 65% van de Nederlanders heeft een hoog cholesterol. Ubiquinol met rode gistrijst van Bonusan zorgt op een natuurlijke wijze voor een gezonde cholesterolspiegel. De actieve ubiquinolvorm van Q10 wordt beter opgenomen en werkt sneller dan gewone Q10.


Cholesterol is niet alleen maar slecht. HDL-cholesterol is een essentiële bouwstof voor cellen en hormonen. Het helpt bovendien bij het opruimen van het onwenselijke LDL-cholesterol. Rode gistrijst draagt daaraan bij dankzij monacoline K, een stof die in geïsoleerde vorm ook in statines zit. Als natuurproduct behoudt rode gistrijst daarbij alle synergisten voor een optimale werking.

Bestel dit product




Direct actief dankzij ubiquinol

Ubiquinol is de actieve vorm van co-enzym Q10. Toediening van Q10 is altijd nodig, omdat monacoline K het Q10-gehalte verlaagt. Ons product bevat zowel ubiquinol als rode gistrijst, zodat uw cliënt geen twee afzonderlijke capsules hoeft in te nemen. Bovendien is ubiquinol al geactiveerd, waardoor het beter opgenomen wordt, sneller werkt en lager gedoseerd kan worden dan gewone Q10.

 

De kracht van Q10

Q10 speelt een unieke rol bij de productie van het energiemolecule ATP. Het regenereert verbruikt ATP, vooral in cellen die veel energie vragen zoals hart- en spiercellen. Wanneer er te weinig Q10 beschikbaar is treedt vaak spierpijn op, een bekend verschijnsel bij statines. Ubiquinol gaat dit tegen. Daarnaast blijkt het ook de oxidatie van LDL-cholesterol te remmen. Hierdoor wordt de vorming van het schadelijke oxycholesterol zo veel mogelijk beperkt.

 

Pure rode gistrijst

Rode gistrijst komt tot stand door de fermentatie van rijst met de schimmel Monascus purpureus. Hieraan heeft de rijst zijn rood-paarse kleur te danken. Ons product bevat pure rode gistrijst die vrij is van siliciumdioxide, ijzeroxide, karamel en andere kleurstoffen.

 

Belangrijkste eigenschappen

  • Draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten 
  • Q10 en monacoline K hoeven niet meer apart ingenomen te worden 
  • Effectiever dankzij de actieve ubiquinolvorm van Q10 
  • Regenereert ATP, onder andere in de hart- en spiercellen 
  • Beperkt de vorming van schadelijk oxycholesterol 
  • Lagere dosering mogelijk vanwege hoge concentratie monacoline K 
  • Hoge kwaliteit rode gistrijst zonder kleurstoffen
bron: Bonusan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten